Menu

Anton Belt neemt afscheid als voorzitter

Zondag 6 oktober 2024

Op 22 september werd tijdens de kick-off voor het nieuwe (jubileum)seizoen afscheid genomen van onze voorzitter Anton Belt, die gedurende zeven jaar de voorzittershamer heeft gehanteerd.
Er is uitgebreid stilgestaan bij de grote verdiensten die Anton heeft gehad voor het Concertpodium. Dankzij zijn verbindende kwaliteiten is de opzet en verdere uitbouw naar de huidige programmering en werkwijze mogelijk geworden en versterkt. Cross-over producties, niet-alledaagse muziek en artiesten werden geprogrammeerd. En dat met groot succes! Anton kan het Concertpodium met een gerust hart verlaten. Temeer omdat er in de persoon van Liesbeth van Eijndhoven een enthousiaste voorzitter is gevonden. Zij wordt ondersteund door de bestuursleden Betty da Costa, Peter van der Torre en een groot aantal vrijwilligers.

Ook is met woorden van grote dank afscheid genomen van Ernest Rombout, voormalig programmeur, en Chris Petterson en Paul Arts, beiden o.a. oud-bestuursleden. Ernest heeft jarenlang de programmering gedaan en Paul heeft in zijn functie als bestuurslid veel invloed gehad op het functioneren van het CPS, o.a. door zijn 'out of the blue' denken en het enthousiasmeren van anderen. Ook heeft hij vele jaren de Nieuwsbrief verzorgd. Chris Petterson is bestuurslid geweest en heeft daarna de webcontent voor zijn rekening genomen. Chris blijft wel op de achtergrond voor ons beschikbaar.  

Nieuwsoverzicht

Contact

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

info@concertpodiumsoest.nl

Sociale Media

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief